Beställ online Beställ hemkörning

Hälsosam catering – big or small – we do it all!

Företagscatering

Är det dags för möte och du sitter och funderar över vad ni ska beställa för gott och nyttigt att äta? – tänk Redfellas Catering. Vi har ett stort utbud för den som vill äta hälsosamt och vi levererar samma dag om ni beställer innan kl 08.00. Vi har flera alternativ till nyttig lunch, mellanmål men även till frukostmötet. Redfellas Catering – vi levererar hälsosam mat.

Sätt fart på frukostmötet med våra nypressade och nyttiga juicer tillsammans med våra långa krispiga surdegsmackor eller varför inte välja vår helt veganska macka. Alla våra mackor går att dela på hälften vid servering. Utöver dessa erbjuder vi olika bagels samt möjligheten för dig att överraska dina kollegor med en hälsosam och färgstark smoothie.

Till luncher har vi sallader i flera olika smaker att välja på, vare sig du är vegan, bara äter kyckling eller endast äter fisk så har vi hälsosam catering för dig. Till din sallad passar det utmärkt med någon utav våra nypressade juicer eller smoothies – utöver detta har vi även ett stort utbud av annan dryck.

När det börjar närma sig den tiden på arbetsdagen då det nalkas fika, då har vi möjligheten för dig att skina inför dina kollegor med en smaskig smoothie istället för det klassiska fikabrödet om man önskar det – det ger en välbehövd energikick framåt eftermiddagen på kontoret. Traditionell fika – fikabröd, tårtor med mera och detta tillsammans med en ljuvlig kaffe har vi självklart också. Man kan ju vara semi-hälsosam och ta en smoothie och en kaka om man vill det. Vi har det mesta så det är bara att välja och vraka!

Välj din stad och gör en cateringbeställning!