Beställ online Beställ hemkörning

"a man who doesn´t spend time with his family can never be a real man"

FRANCHISING

Vi ser våra franchisetagare som vår familj och ger dom obegränsat med stöd för att lyckas och göra Redfellas till det ledande franchise varumärket inom vår bransch. Från det ögonblicket som nya franchisetagare tecknar franchiseavtalet blir de en del av Redfellasfamiljen. Vårt upplägg, teammedlemmar och resurser är allt anpassat för att ge utbildning, motivation och stöd för att framgångsrikt lansera och driva en ny Redfellas enhet.

VÅRT ENGAGEMANG FÖR DIG

Redfellas vill att du ska lyckas och dela med dig av de belöningar som kommer från att vara en del av varumärket och Redfellas familjen. Från den stunden vi tar emot dig som franchisetagare, och genom hela vårt affärsförhållande, är vi engagerade i att hjälpa dig att lyckas.

Självständig
Varje Redfellas franchise är en separat och självständig verksamhet. Du blir din egen chef och drömmen om att driva eget blir till verklighet, men du har alltid tillgång till vår omfattande erfarenhet och skicklighet inom alla aspekter av verksamheten.

REALISTISKA KOSTNADER, BESPARINGAR & STARTPAKET

Du kommer att dra nytta av realistiska kostnader. En besparing på ungefär 20% jämfört med om du skulle sätta upp en helt egen och unik butik. Redfellas erbjuder dig en överkomlig inledande investering och startpaket. Detta inkluderar att hitta en lämplig hyresrätt, förhandla om dina leasingvillkor, utforma din butikslayout, schemaläggningsplaner, specifikationer och konstruktion av den föreslagna nya butiken samt inköp av högkvalitativ utrustning och internutbildning i en av våra enheter för att sedan effektivt driva din egen Redfellas.

Internutbildning för att driva en Redfellas- franchise
I startpaketet ingår en omfattande och intensiv internutbildning på två veckor i en av våra enheter. Utbildningen täcker alla aspekter av att hantera en Redfellas franchise och målet är att utveckla djupgående förståelse och färdighet av konceptet, praxis och policy för alla funktioner som krävs för att framgångsrikt kunna driva och hantera en Redfellas-franchise.

Detaljerade bruksanvisning
I startpaketet ingår även en detaljerad och omfattande bruksanvisning som kommer till att vägleda dig i alla aspekter av ditt företag.

Stöd
Efter att du genomgått internutbildningen och har din Redfellas-franchise up and running har du fortfarande ett väldigt lojalt Redfellas-team som alltid stöttar dig och är tillgänglig för information och hjälp.

VAD INGÅR I REDFELLAS FRANCHISING KONCEPTET & VAD KOSTAR DET?

Marknadsföring utför huvudkontoret
Redfellas huvudsakliga marknadsstrategi är att öka varumärkeskännedomen samt varje enskilda Redfellas-franchise kännedom. Vår marknadsföringsbudget möjliggör allt vad digital marknadsföring innebär samt tryckt media.

Franchisetagare har stor talan
Som franchisetagare har du alltid möjlighet att föreslå och dela med dig av dina idéer samt att dela information som är relevant för operativa förbättringar inom Redfellas koncept. Vi är alla en del av familjen.

Teknologi
Redfellas använder sig av den senaste tekniken och systemen som ger dig en konkurrensfördel.
Under åren har vi förfinat och uppdaterat våra affärssystem till nära perfektion. Från våra mixers i köket till våra POS-system, displayer och kylning. Resultatet är ett enkelt affärssystem som är lätt att hantera vilket ger dig möjlighet att lägga fokus på kundservice och bemöta våra gäster på bästa sätt. Vi har även vår egna Redfellas-app där våra kunder kan hitta sin närmaste Redfellas och kolla in vår meny och lägga beställningar både som take away och som catering.

Franchise startavgift
Det finns en startavgift för alla franchisebutiker som inkluderar franchiseavgift och marknadsföringsavgift.
– Franchiseavgiften avser 6% av bruttoförsäljningen och betalas till Franchiseföretaget.
– Marknadsföringsavgiften avser 2 % bruttoförsäljningen och betalas till en marknadsföringsfond. Alla marknadsföringsavgifter används för att marknadsföra Redfellas varumärke och alla enheter.

Finansiell information
Din totala inledande investering beror på många faktorer som exempelvis, plats, hyra, utloppsstorlek och utrustning.

Ditt beslut & din finansiering
Om du vill äga ett företag med begränsad risk, rimliga investeringar, stor tillväxtpotential och med den mest tilltalande produkten inom livsmedelsindustrin, är Redfellas en möjlighet du väntat på.

Ett viktigt övervägande vid start av din första Redfellas franchise är hur du finansierar din investering. Ett bra engagemang är att minst ha 35% av de totala kapitalkraven som är tillgängliga i kontanter och tillräckliga säkerheter för att erhålla finansiering för balansen.

VARFÖR REDFELLAS?

  • Realistiska/transparenta kostnader – Realistiska kostnader för passform och utrustning
  • Sökande och förhandling av fastighet – Redfellas hjälper dig att skaffa en enhet på önskad plats samt att förhandla fram bra leasingvillkor.
  • Internutbildning inom butikshantering och management
  • Redfellas hanterar marknadsföringen för din butik
  • Tillväxtpotential – Med vårt matutbud av högsta kvalité och vår beprövade internutbildning samt driftrutiner är du idealistiskt placerad i en snabbt växande kafékedja.
  • Franchise support – Våra supportsystem ger dig hjälp och support inom följande områden; kundservice, utbildning, marknadsföring, produktion information m.m.

VÅRA KÄRNVÄRDEN GÖR OSS UNIKA

Redfellas vill inte passa in, vi vill sticka ut! Våra läckra ingredienser och vårt unika koncept är inte det enda som gör att Redfellas skiljer sig från mängden, utan det gör även våra 4 kärnvärden.

Respekt
På Redfellas behandlar vi varandra med värdighet och respekt och har en djup uppskattning av de kulturella och individuella skillnaderna som gör vårt varumärke unikt. Vi förstår att bra idéer kommer från lagmedlemmar i alla positioner och inte bara från ledningen. Därför uppmuntrar vi ofta öppen kommunikation för att se till att alla lagmedlemmar känner sig bekväma med att dela sina åsikter och använder sina talanger till fullo. Vi har även stor respekt för våra kunder och deras preferenser för mat och dryck. Vi förstår att en hälsosamlivsstil betyder olika för alla. Redfellas har sedan start trott på att erbjuda flera val, vilket ger våra gäster möjligheten att skapa, förbättra och upprätthålla en hälsosam livsstil. På deras sätt.

Teamkänsla
Vår laganda genomsyrar i allt vi gör och är högst prioriterat i vår organisation. Vårt interna samarbete och kompetens samt den extra ansträngningen från alla våra lagmedlemmar i Redfellas familjen leder till exceptionell service dina kunder kommer att älska.

Integritet
Vi är hängivna att agera ärligt, etiskt och rättvist i alla lägen. När du samarbetar med Redfellas kan du vara säker på att vi håller vårt ord, levererar som utlovat och erkänner våra misstag. Vårt stora engagemang för högsta standard av integritet är vad som gör våra franchisetagare stolta över att vara en viktig del av Redfellas familjen.

Lojalitet
Vårt gangster-temakoncept gör vår atmosfär och varumärke unikt och skapar lojalitet bland våra gäster. Redfellas är en plats våra kunder berättar om. Vi har en väldigt hög återkommande kundränta och vårt lojalitetsprogram/vår app och marknadsföring gör att vårt varumärke sticker ut i mängden.

Exalterad? Vi med!

Fyll formuläret här nedan för att starta din resa till att äga din egna Redfellas-franchise.