Beställ online Beställ hemkörning

“as far back as i can remember, i always wanted to be a redfella.”

Vår berättelse

(Namnet ”Redfellas” är en attribut till filmen ”Goodfellas)

Redfellas grundades av ett par som delade en stor kärlek till människor, hälsosam mat och gangsterfilmer. Paret försökte skapa ett unikt koncept med inspiration från sina rötter från medelhavet och Skandinavien tillsammans med sina bästa personliga matupplevelser av fräsch och hälsosam mat. I Malmö, Sverige, öppnades den första Redfellas enheten och har expanderat till många fler sedan dess.

Redfellas vision är enkel: Vi strävar efter att bli den största kafékedjan i världen med hälsosam mat och dryck. Vi vill att alla våra gäster ska njuta av enastående service och vid varje besök känna av den välkomnade ”Redfellas-viben” samtidigt som de käkar god och fräsch mat i en modern och levande miljö. Vi vill erbjuda en plats för alla. En plats för arbetslunchen, middag med familjen, en plats för den lyxiga helgfrukosten, helt enkelt en plats för att träffas och umgås.

Redfellas representerar en kultur av nytänkande och progressiv kreativitet i allt vi säger och gör, från butikens design och inredning till personalen och ledningens attityd. Respekt för våra kunder och att inte döma våra gäster utan att välkomna alla som de är, är något som ligger varmt om hjärtat för alla Redfellas. Oavsett om du är vegan, köttätare, älskar sötsaker, eller raw-food är du välkommen in till oss – vi strävar efter att ha något för alla. Vi är ett café med fräsch mat och härlig musik, nypressade smoothies och juicer gjorda on-demande med kärlek precis som all vår hälsosamma mat.

”we´re making food you can´t refuse”

The Fresh food mafia:

Redfellas är Goodfellas och vi erbjuder våra kunder bara det bästa av det bästa. Vår mat och dryck är av hög kvalitet och serveras i miljövänliga salladsskålar. Vi tar ansvar och eliminerar alla onödiga fetter, GMO och konstgjorda ingredienser när det är möjligt och strävar efter att erbjuda färska och hälsosamma ingredienser som våra kunder mår bra av.